Portfolio

Kozijnen – Deuren – Trappen

Wat zoekt u?

Kozijnen

Dit traditionele raamwerk vormt de lijst om uw ruiten, prachtig natuurlijk licht in uw woning omlijst door goed isolerend, klassieke of moderne stijlen en dorpels, reparatie blijft mogelijk en het kan naar wens worden gelakt. Natuurlijk, duurzaam, tijdloos.

Wilt u meer weten over onze types kozijnen of over onze werkwijze? Bekijk mogelijkheden

Bekijk mogelijkheden

Deuren

De poort tot uw paleis, een dubbele deur die u uw woonkamer inleidt, kelderdeuren, een deur om de hond binnen te houden, schuurdeuren, of de Twentse achterdeur waardoor de buurvrouw een bak thee komt halen. Bekijk onze stijlen of draag uw eigen wensen aan.

Wilt u meer weten over onze soorten deuren of over onze werkwijze? Bekijk mogelijkheden

Bekijk mogelijkheden

Trappen

Trappen zijn er in vele soorten en maten, bij onze Timmerfabriek kunnen wij een breed aantal mogelijkheden aanbieden en kijken met u wat past bij uw ontwerp. Wij verbinden uw vertrekken, van de eerste tree tot laatste tree, van leuning tot balustrade.

Wilt u meer weten over onze trappen of over onze werkwijze? Bekijk mogelijkheden

Bekijk mogelijkheden

Onze specialiteiten

Weldorpel

Duivenjager

Kraalprofiel

Draai- & Kiepramen

Toogkozijnen & -ramen

Schuifpuien & -vouwwanden

Technische tekeningen

Hier vind u meerdere tekeningen met doorsnedes in .pdf formaat. De tekeningen kunnen wij op aanvraag, ook in .dwg formaat voor u beschikbaar stellen. Een deel van onze mogelijkheden zijn voor u uitgewerkt. Hieraan u kunt zien dat wij een groot aantal mogelijkheden hebben, in standaard en maatwerk producten. Ook hebben wij op het gebied van glas, diverse mogelijkheden voor u uitgewerkt. Dit zowel in glas types, glas diktes en glas isolatie waarden. Verder is er de mogelijkheid om trappen voor uw woningen naar wens te maken, dit geld echter niet voor grote series eenvoudige trappen. Van de trappen hebben wij een aantal 3D tekeningen geplaatst zie verder op onze site onder producten foto’s.

Buitendraaiende ramen
Klik hier voor pdf

Buitendraaiende deuren
Klik hier voor pdf

Binnendraaiende deuren
Klik hier voor pdf

Draaikiep
Klik hier voor pdf

Renovatie Bussum 1
Klik hier voor pdf

Renovatie Bussum 2
Klik hier voor pdf

Renovatie Amsterdam 1
Klik hier voor pdf

Renovatie Amsterdam 2
Klik hier voor pdf

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie?